Nigeria naar Nederland: Elvis E

Op vierjarige leeftijd startte Elvis E zijn muzikale loopbaan. Hij begon als drummer, pianist en zanger in de kerk en werd op latere leeftijd producer voor diverse gerenommeerde gospelartiesten. In 2004 verhuisde Elvis E naar Nederland om hier een evangelisatieproject te leiden in een kerk in Almere.

In Nederland bleef Elvis E muziek maken en startte hij zijn productiebedrijf Ediasproduction. Als producer én als artiest werkte Elvis E hier al samen met gevestigde zangers, zoals Dwight Dissels, Ruth Jacott en Berget Lewis.

Elvis E is in de gospelwereld een bekende naam. Niet alleen in Nederland en Afrika, ook in bijvoorbeeld Amerika, Canada en Spanje. Elvis E vult zijn agenda tegenwoordig met mooie opdrachten als zanger, dirigent, music director of producer.

Elvis E bracht twee albums uit en werkt continu aan nieuw materiaal. Met zijn muziek wil Elvis E mensen verbinden en harten weer compleet maken. Met zijn krachtige muziek, positieve levenshouding en brede glimlach slaagt hij daar goed in.

Wil jij meer weten over Elvis E? Check zijn website en socials.

Watch Gospel Meets Classic - Total Praise

Projecten